Menu
CamperverhuurAustralie
camperverhuuraustralie.nl scenic
camperverhuuraustralie.nl scenic
camperverhuuraustralie.nl scenic
camperverhuuraustralie.nl scenic
camperverhuuraustralie.nl scenic
camperverhuuraustralie.nl scenic
camperverhuuraustralie.nl scenic

CORONA OMBOEKBELEID

HOE GAAN WE OM MET JE VAKANTIE IN RELATIE TOT HET CORONAVIRUS?

Update 22-4-2020

Heb je een reis geboekt bij Travelhome en wil je deze graag omboeken in verband met de uitbraak van het coronavirus? Dat begrijpen we. We kunnen de onrust niet wegnemen, maar denken natuurlijk met je mee over alternatieven en mogelijkheden. Want als er één ding is dat we belangrijk vinden, is het dat jij onbezorgd en met plezier op vakantie kunt. Daarom maken we omwille van deze vervelende situatie graag een uitzondering voor jou, aanvullend op onze huidige reisvoorwaarden. We realiseren ons dat niet elke reisorganisatie zo coulant is in haar omboekbeleid.

Advies ministerie van Buitenlandse Zaken

Natuurlijk kunnen we niet voorspellen hoe het virus zich ontwikkelt, we houden vanzelfsprekend het nieuws per land nauwlettend elke dag in de gaten. Daarin volgen we het advies van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Uiteraard staat voorop dat wij als Travelhome je natuurlijk niet op vakantie laten gaan naar een bestemming die onveilig wordt geacht. Wij staan voor een onbezorgde vakantie, waarin plezier voorop staat. Daar horen zorgen over veiligheid natuurlijk niet bij. Je mag op ons rekenen!

Wat betekent dit voor mijn reis?

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op óf staan inmiddels al met je in contact. We denken daarin graag met je mee. Omdat we vinden dat onbezorgd en met plezier op vakantie gaan vanzelfsprekend is bij Travelhome, bieden we je de volgende regeling aan:

  • Vertrek je binnen nu tot en met 31 mei? Helaas kunnen wij je nu door de zeer ingrijpende maatregelen op wereldwijd geen onbezorgde vakantie garanderen. Travelhome heeft daarom besloten om alle pakketreizen met vertrek tot en met 31 mei niet meer uit te voeren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reis direct kosteloos om te boeken naar een andere vertrekdatum of je een Travelhome-voucher (ANVR/SGR) aan te bieden. Hiermee kun je rustig op een later moment een andere reis bij Travelhome uitzoeken. De bijbehorende voorwaarden worden ook telefonisch met je besproken. 
  • Vertrek je vanaf 1 juni? Voor je vertrek vanaf 1 juni gelden onze reguliere omboek- en annuleringsvoorwaarden. Omdat de ontwikkelingen erg snel gaan en we niet kunnen voorspellen hoe de situatie er dan uitziet, nemen we hier op een later moment een besluit over. Vanzelfsprekend volgen we de ontwikkelingen nauwlettend.

Deze bovenstaande regeling is van toepassing voor Travelhome. Voor de reisbedrijven van FOX Verre Reizen, Pharos Reizen en ANWB Ledenreizen is een ander beleid van toepassing.

Boek je een reis om, naar een andere vertrekdatum en is deze duurder dan je oorspronkelijk geboekte rondreis? Dan betaal je helaas wel het prijsverschil tussen beide vertrekdata. Vanzelfsprekend geldt dat andersom ook. Hetzelfde geldt ook als je een geheel andere rondreis of vakantie boekt bij Travelhome.

Laat ons je adviseren

Onbezorgd op vakantie, met de zekerheid van ANWB. Daar staan wij voor en mag je van ons verwachten. Daarom denken we graag met je mee over alternatieve reisbestemmingen. We begrijpen dat dit veel gedoe voor je is, daarom ondersteunen we je er graag bij. Het is immers al vervelend genoeg dat jouw eerste keuze vervalt. Voorop blijft staan dat je bij Travelhome zorgeloos en met plezier op vakantie kunt. Waar dat ook ter wereld is. Bij ons werken immers echte reisspecialisten met jarenlange ervaring en kennis van de hele wereld. Je mag op ons rekenen, we adviseren je graag!

Omboeken naar een andere reisbestemming

Wil je je vakantiebestemming wijzigen? Met de voorwaarden die in dit document staan is dat mogelijk. Je bent helemaal vrij in je nieuwe vakantiekeuze. Wij bieden als onderdeel van ANWB immers de hele wereld aan. Het is belangrijk om te weten dat deze voorwaarden gelden voor pakketreizen van Travelhome. Ook is het belangrijk om te weten dat deze voorwaarden alleen gelden voor reizen, met oorspronkelijk  vertrek in bovenstaande reisperiodes waarin nu niet gereisd kan worden en die nu online op de diverse reiswebsites staan. Je vakantie boeken met vertrek in 2021 behoort tot één van de mogelijkheden.


Heb je een vakantie geboekt naar IJsland, maar wil je naar Canada? Wordt geregeld! Van Europa naar buiten Europa of andersom? Daar maken wij als onderdeel van ANWB geen probleem van.


Met dit omboekbeleid zeggen wij ook dat annuleren niet nodig is. De situatie rondom de uitbraak van het coronavirus is onzeker, daar kunnen we helaas weinig aan veranderen. We blijven graag in nauw contact met je, door middel van e-mail of telefonisch contact. Voel je vrij om ook contact op te nemen met ons klantcontactcentrum als je vragen hebt, we beantwoorden ze graag voor je. Zeker is dat jij onbezorgd op vakantie kunt, met de zekerheid van ANWB.


Onze reisspecialisten weten precies hoe ze je het beste kunnen adviseren. Wel is het handig als je het telefoonnummer belt waar je je initiële vakantie bij geboekt hebt, zo zorgen we samen dat er geen onduidelijkheden ontstaan. We moeten daarbij wel eerlijk zeggen dat onze telefoonlijnen drukker zijn dan je gebruikelijk van ons mag verwachten. collega’s zijn te bereiken op de volgende nummers:

Travelhome: 040 211 3938

Openingstijden Travelhome
ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur (Telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur).


Disclaimer
• Dit coulancebeleid corona i.v.m. de uitbraak van het coronavirus is een aanvulling op de algemene voorwaarden van ANWB Reizen (dat wil zeggen: de labels FOX, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen, Kampeerreizen van ANWB en Travelhome).
• Travelhome heeft te allen tijde het recht om het coulancebeleid corona aan te passen in onder andere situaties waarin er sprake is van een technische storing, druk- of zetfout of er een verdenking van fraude bestaat.
• Travelhome behoudt zich het recht voor om het coulancebeleid te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Travelhome daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemers c.q. reizigers.
• Wijzigingen, stopzetten, of aanpassingen van de voorwaarden of de inhoud van dit coulancebeleid corona wordt door Travelhome bekend gemaakt via de website.
• Voor boekingen gemaakt via een Nederlands kanaal is Nederlands recht van toepassing.

 
Laatste update: 22-4-2020


CamperverhuurWereldwijd CamperverhuurAustralië.nl is partner van Travelhome - ANWB, lid van SGR en ANVR ©